Hur man säkert köper medicin online

Hur man säkert köper medicin online

Det finns ingen gräns för vilka typer av produkter du kan köpa online. Du kan till och med köpa receptbelagd medicin via Internet. Att beställa ditt recept online ger viss lätthet eftersom läkemedlet levereras hem till dig. Denna bekvämlighet kan dock ha en kostnad.

I USA tror man att majoriteten av förfalskade läkemedel köps online. Förfalskade – eller falska – droger kan vara farliga eftersom de kan ha fel ingredienser, ingen aktiv ingrediens, ingen medicin alls eller för mycket eller för lite medicin. De kan också innehålla skadliga ingredienser som färg, gift och arsenik.

Det är därför det är viktigt att lära sig hur du skyddar dig när du köper medicin online.

Köp endast läkemedel online från trovärdiga källor. Det bästa du kan göra för att undvika att få förfalskade läkemedel är att se till att onlineapoteket du köper från är ackrediterat av National Association of Boards of Pharmacies (NABP). Dessa apotek är utsedda som Verified Internet Pharmacy Practice Sites (VIPPS) såsom Pillers Paradis och en mängd andra apotek. Du kan köpa originalmediciner som fioricet (Butalbital), Ecstasy-piller, Lasix (furosemid), kodein, Nolvadex tablett och en mängd andra. Det betyder att webbplatsen uppfyller både NABP-kriterierna och dess statliga licenskrav.
Tänk på läkemedlets pris. Om priset på läkemedlet är långt under det pris du skulle betala på de flesta andra apotek, kan detta vara en indikation på att läkemedlet kan vara förfalskat.
Var en utbildad konsument. Fråga din läkare, apotekspersonal eller sjuksköterska om vad din medicin ska göra, hur den ska se ut och dess möjliga biverkningar. En annan källa för denna information är läkemedlets tillverkare.

Om du upplever några biverkningar, eller om läkemedlet inte fungerar som din vårdgivare beskrev, är det viktigt att diskutera dessa händelser med din vårdgivare eller apotekspersonal. Det är också viktigt att rapportera eventuella förändringar i läkemedlets utseende, förpackning, konsistens eller smak.
Det bästa sättet att undvika att köpa förfalskade läkemedel är att vara välinformerad och selektiv om var du köper dina mediciner. Du kan bara få de bästa medicinerna online hos Piller Paradis utan problem. Du omfattas av vår försäkringspolis. Besök vår butik nu.

En tanke om “Hur man säkert köper medicin online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Köp piller online i Sverige