Vanliga frågor

Läs vår FAQ innan du skickar ett meddelande till oss.

Leveransavgifterna varierar för varje beställning och leveransplats. Fraktkostnad anges i kassan för alla beställningar. Läs den innan du gör din beställning.

Vi kan bara acceptera betalning via PayPal och Bitcoin för tillfället. Vi kommer att uppdatera andra betalningsmetoder inom den närmaste framtiden.

Leverans till Sverige tar max tre dagar och leverans till andra länder kan variera.

Våra kunduppgifter är 100 % säkrade och våra betalningsmetoder är också mycket säkra då vi endast kan acceptera betalning via PayPal och Bitcoin. Vi ser till att inget tredjepartsföretag vet vad vår kund köper från vår butik.

När du gör en beställning kommer vi att maila dig beställningskvittot och skicka en betalningspåminnelse om du inte har betalat. Vi registrerar sedan produkten för leverans efter att betalningen har bekräftats och fortsätter att skicka produkten.

Ja, vi skickar en faktura till dig direkt när du lägger din beställning och betalar.

Skicka oss ett e-mail

Du kan maila oss direkt på Admin@pillersparadis.com eller skicka ett Whatsapp-meddelande till oss genom att klicka på Whatsapp-ikonen nedan.
    Detta är vårt officiella formulär för att skicka ett e-postmeddelande till oss. Alla förfrågningar kommer att besvaras inom 1 timme.