Hur man injicerar steroider

Hur man injicerar steroider

Efter att du bestämt dig för att välja injicerbara steroider, är nästa steg för en effektiv och säker bodybuildingregim att veta hur man injicerar steroider. Att veta hur man injicerar steroider kommer att hålla dig säker och kommer också att hjälpa dig att uppnå full effekt av de steroider du väljer.

Den intramuskulära (IM) injektionen är den bästa vägen för injicerbara steroider. Intramuskulärt är det bästa sättet att injicera både oljebaserade och vattenbaserade steroider eftersom det tillåter föreningen att direkt komma in i muskelvävnaderna.

Steroidinjektionsinformation

När människor överväger att göra sin första cykel, är korrekt injektionsteknik vanligtvis det sista de överväger. Vanligtvis har människor ett mål och forskar sedan om olika droger och cykler som de tror kommer hjälpa dem att uppnå det målet. Vanligtvis är det inte förrän någon har ett gäng flaskor framför sig, och en påse med nålar och sprutor, som de börjar fundera på hur de faktiskt ska få oljan ur flaskan och in i kroppen!

Förhoppningsvis kommer den här artikeln att göra den första injektionen – och alla dina efterföljande – lite mindre förvirrande och mycket mindre smärtsam.

Först måste du dra ut steroiden ur injektionsflaskan med en spruta. Den vanligaste storleken för att injicera anabola steroider är en 22-23ga. X 1-1,5″ nål. Denna storlek fungerar för alla vattenbaserade och oljebaserade injicerbara steroider. Det första du behöver göra är att se till att du använder en ren, oanvänd nål. Se sedan till att toppen av injektionsflaskan är rengör och torka av den med en spritkudde.

För att dra ut vätskan ur injektionsflaskan vill du först dra in lite luft i sprutan, vanligtvis så mycket som den rymmer. Därefter vill du hålla flaskan upp och ner och injicera luften i flaskan. Detta ökar trycket inuti injektionsflaskan och gör att vätskan lättare kan sugas in i sprutan. När du har gjort det här, och medan du fortfarande håller flaskan upp och ner (du måste se till att nålspetsen är under vätskenivån), börja sakta dra tillbaka kolven och dra ut önskad mängd vätska i sprutan.

Därefter har du möjlighet att byta ut nålen som gick sönder gummiproppen på injektionsflaskan med en ny nål. Detta beror på att även en passage genom gummit i en injektionsflaska kommer att göra spetsen på en nål trubbig – även om detta inte är synligt för blotta ögat, har det fortfarande potential att orsaka ytterligare obehag när du injicerar.

Efter att du har bytt ut nålen, om du har valt att göra det, måste du torka av området du ska injicera med en ny, ren spritkudde. Det vanligaste injektionsstället är

Dorsoglutealplatsen (röv):

Ett annat vanligt ställe för steroidinjektioner är den Ventrogluteala delen av Gluteus (något högre och på utsidan av Dorsoglutealplatsen).

Naturligtvis används andra ställen som deltoideus (axeln), Triceps och Biceps (armar), liksom även Pectorals (bröst- lite för “Pulp Fiction” för mig personligen) och kalvar som steroidinjektionsställen. Men oavsett plats måste samma procedur och sanitära protokoll följas.

Hur som helst, efter att sidan har torkats av med en spritkudde, vill du slappna av i området och om möjligt sträcka ut huden som du lärt dig med tummen och pekfingret. Detta kommer att göra huden stram och ge en enklare injektion. När du har sträckt huden, medan du håller nålen som en pil, för in den med en snabb rörelse, hela vägen till änden av nålen. Gör detta i 90 graders vinkel i förhållande till muskeln du injicerar.

Därefter, innan du gör dina steroidinjektioner, dra tillbaka kolven och kontrollera att inget blod kommer in i sprutan. Så länge inget blod har kommit in (vilket betyder att du har ett blodkärl och att detta inte är en bra injektion för att fortsätta), tryck ner kolven långsamt med ett långsamt, stadigt tryck. När sprutan är tom, dra ut nålen med en snabb rörelse och tryck på området med en steril spritkudde. Därefter applicerar du bara ett bandage, sätter tillbaka nålen och gör dig av med allt på ett säkert sätt.

För att göra ett subkutant spruta med en insulinnål (detta är vanligtvis hur tillväxthormon administreras), kommer du att följa alla dessa steg, men istället för att sträcka din hud som du lärt dig, kommer du att dra bort huden från din kropp och genom att föra in nålen i en 45 graders vinkel i “fickan” mellan huden och musklerna.

Återigen, kassera dina nålar på ett säkert sätt och kom ihåg att följa samma procedur för alla dina steroidinjektioner, för att undvika risken för infektioner och bölder. Några av de steroider du kan köpa på Pillers Paradis inkluderar; Cytomel T3, Epinefrin injektion, insulin, Testosteron enanthate, Testosteron Cypionate, Actonel (Risedronate-Natrium), kortisonacetat, Anavar-20 (Oxandrolone), Omnadren 250, Nolvadex tablett och Metyltestosteron tabletter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Köp piller online i Sverige